Ошибка

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 63
Версия для печати
18
Февраль

Футзал міста Василькова. У Першій Лізі все зрозуміло

Автор 
Опубликовано в Новини

Відомі перші призери змагань.

За тур до фінішу змагань у Першій Лізі стало зрозуміло з розподілом всіх призових місць. Нічия Плиски з Епіцентром гарантувала Масивським Левам третю підсумкову сходинку. Друге місце забезпечили собі своєю перемогою над Ветеран 35+ футзалісти Фенікса. Данилівський колектив продемонстрував хорошу гру впродовж всього турніру, тому цілком заслужено пропустив вище лише ПМК-19, яке після 9 турів має ідеальний показник перемог – 9.

Набагато більше інтриги у Вищі та Другій лігах. Юність утримує лідерство серед найсильніших місцевих команд, але на відстані однієї перемоги йде Зелений Бір-2, який у матчі з Патріотом врятувався на останніх хвилинах (4:4).одразу за трійкою вищезазначених команд йдуть два Городки, якіще поборяться за призові місця.

У Другій Лізі відбулася зміна лідера. Залізне неочікувано поступилося Юності Ю-20 (1:6) і віддало першу сходинку команді Право та захист, яка у непростому матчі здолала Легіон. Серед претендентів на чемпіонство є і Спецназ, який у драматичному поєдинку не втримав перемогу над Феніксом-2 (5:5).

Прочитано 1884 раз Последнее изменение Вторник, 18 Февраль 2020 14:39
Оцените материал
(1 Голосовать)

Последнее от