Ошибка

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 63
Версия для печати
03
Февраль

Футзал міста Василькова. Напружена боротьба

Автор 
Опубликовано в Новини

Перше коло завершилося у Вищій і Другій лігах.

Після першого кола ситуація у Вищій Лізі виглядає дуже цікаво. Одразу 5 команд мають гарні шанси на чемпіонство, між першою і п'ятою командою відстань тільки у 3 залікових бали! Юність, яка перебуває на першому місці, має у своєму активі 9 очок. Городок-2 переміг Зелений Бір у останньому турі і теж має стільки ж пунктів – 9, проте у особистих зустрічах команда Сергія Пяткова поступилися Юності і тому займає наразі друге місце. Щодо команди з Зеленого Бору, то вона наразі знаходиться на останній сходинці, маючи тільки 4 бали у своєму активі, що ставить під сумнів потрапляння команди до трійки призерів. Набагато краще виглядає Зелений Бір-2, який має 8 очок перед початком другого кола і займає третю позицію в чемпіонаті. Городок, починає потроху реабілітовуватися. Команда, на яку перед початком сезону покладали великі надії, у заключному матчі кола впевнено обіграла Патріот з рахунком 9:4. Ця перемога дозволила Городку піднятися на 4 місце. Наразі вони мають 7 очок. Патріот, який свій матч програв опустився на 5 позицію з 6 балами в активі. Проте за друге коло все ще може суттєво змінитися. І кожна з команд зберігає шанси на чемпіонство.

В Першій Лізі ситуація спокійніша. ПМК-19, перегравши у складному матчі Фенікс, максильно наблизилося до чемпіонства. Команда з Василькова має відрив від найближчого переслідувача у 6 очок за три тури до кінця. Масивські Леви без шансів перемогли команду з Плесецького 12:3. Таким чином, Леви впритул підібралися до Фенікса – між командами розрив у 2 очки. І в наступному турі два колективи зійдуться одне з одним в очному двобої, де поборються за друге місце.

В Другій Лізі фаворити виграли свої матчі. Залізне у запеклому двобої переграло Легіон з рахунком 4:2. Після цієї перемоги команди з Залізного перебуває на першій сходинці, маючи у своєму активі 14 балів. На два очки відстає від них Право та захист, яке у останьому матчі переграло Юність U-20 з рахунком 8:5. Піднявся в призову трійку Спецназ, який здолав Ветеран 50+.

Прочитано 630 раз Последнее изменение Вторник, 18 Февраль 2020 14:39
Оцените материал
(0 голосов)

Последнее от