Ошибка

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 1267
Версия для печати
12
Март

Футзал міста Василькова. Огляд 8 туру

Автор 
Опубликовано в Новини

Перший тур другого етапу (а загалом 8 тур) пройшов цими вихідними у спортивному залі ЗОШ №9. 

 

У Вищій Лізі за крок від чемпіонства ксаверівський Аякс. Піонт і Ко у непростому поєдинку здолали Городок 6:3. Повівши у рахунку, Аякс ловив суперника на помилках, а, коли Городок випустив 5 польового взагалі двічі відправляли м'яч у сітку порожніх воріт суперника. Показова гра у оборонній грі дала свій результат. У іншому поєдинку Ліги А Вищої Ліги Массіті поступився Саливонкам. Васильківці занадто сильно відпустило опонента (рахунок був 2:5, а потім і 3:6) і повторити подвиг матчу з Аяксом тижневої давнини (тоді Массіті відіграв гандикап у 3 м'ячі, забивши останній гол за 12 секунд до кінця другого тайму) в підсумку їм не вдалося – 6:5 за Саливонками.

У Лізі Б Вищої Ліги свої матчі виграли фаворити, до яких приписували Кераміку і Багрин. Кераміка у гольовій перестрілці здолала Патріот 8:5 (каре на рахунку Дзини), а Багрин у надважкому матчі мінімально здолав Зелений Бір.

У Першій Лізі змінився лідер. Епіцентр-К другий тиждень поспіль обігрує юність. Цього разу команди забили набагато більше голів (минулий матч закінчився з рахунком 3:2 на користь Епіцентра), але підсумок все одно був втішний тільки для команди одноіменної будівельної мережі гіпермаркетів – 7:6. До честі Юності, команда грала без свого лідера Сергія Степаненка, який пропускав матч через дискваліфікацію. В іншому поєдинку Городок-2 обіграв ПМК-19 6:2 і впритул наблизився в турнірній таблиці до суперника по поєдинку.

В Друзій Лізі відбулося лише 3 матчі. Ветеран не без проблем обіграв Леон, за який хет-триком відзначився Ярослав Дудчик, 5:4, Фенікс розписав мирову з Ветеран 50+ 2:2, а Атлетік по рахунку легко обіграв Колос 8:4, нарешті реалізувавши більшу частину своїх нагод (реалізація – головна проблемаАтлетіка цього сезону).

Прочитано 635 раз Последнее изменение Пятница, 05 Апрель 2019 13:19
Оцените материал
(0 голосов)

Последнее от